TESLA LOWERING SPRING AME SHHOCK ABSORBER KIT

TESLA LOWERING SPRING AND SHOCK ABSORBER KITTESLA LOWERING SPRING AND SHOCK ABSORBER KITTESLA SHOCK ABSORBER strutTESLA Air Suspension

Leacree sport suspension kit e hiki ai i na kaa ke hoemi iho ma kahi o.30-50mm ma mua a ma hope ma ka hoʻopōkole ʻana i ka pūnāwai coil.Hoʻohui ia i nā pono āpau o nā hiʻohiʻona haʻuki, ʻoi aku ka maikaʻi o ke ala ala, ka lawelawe ʻana a me ka hōʻoluʻolu.
I ka wā o kā mākou hoʻāʻo ʻana i ke alanui, ua kūpono kēia mau ʻāpana i kekahi i kekahi.

Hoʻomaikaʻi i ka hana:

  • ʻAila hoʻoheheʻe haʻalulu kiʻekiʻe
  • ʻOi aku ka pololei o nā ʻōnaehana valve mana
  • Kiʻekiʻe wela pale aila sila
  • All-In-One solution a kūpono loa

E huli i nā noi hou aku maNā pahu hoʻohaʻahaʻa Leacree.Inā he mau nīnau kāu e pili ana i kā mākounā huahana hoʻomaha, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.

E-mail: info@leacree.com
Paena pūnaewele: www.leacree.com

LEACREE LOWERING SPRING A me SHOCK ABSORBER KIT NO TESLA MODEL 3 2019- 2WD A ME MODEL Y 2020- 2WD
ʻO ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ke kiʻekiʻe o ka holo a me ke kikowaena o ka ʻumekaumaha ka hopena i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lawelawe ʻana ʻelua OE pani pani haʻalulu a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i nā pahu hoʻomaha puna.
TESLA MODEL 3 Hoʻokuʻu i 40mm ma mua a ma hope;TESLA MODEL Y Hoʻokuʻu i 35mm ma mua a me 50mm ma hope.Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka pahu hoʻohaʻahaʻa hou, ua hoʻāʻo mākou e kūʻē i kahi kūkulu hale a ʻike mākou ua hoʻomaikaʻi ka pahu hoʻomaha hoʻohaʻahaʻa hou i ka hōʻoluʻolu a me ka paʻa o ka holo.TESLA AIR SUSPENSION Tesla Model S 2011-2015 mua a hope Tesla Model X ea struts 2016-2020


Ka manawa hoʻouna: Apr-29-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou